5snabba!

1. Hur firade du nyår?
2. Hur skulle du beskriva ditt 2008?
3. Vad förväntar du dig av 2009 - blir det ett bättre eller sämre år än 2008?
4. Hur tror du att ditt bloggår 2009 kommer att se ut?
5. Har du gett något nyårslöfte i år?


Svar1: Jag, Darling och änglarna firade hemma i lägenheten på Haga. Lugnt, mysigt och 12slaget blev verkligen speciellt och minnesvärt.

Svar2: Mitt 2008 bestod av mkt jobb som varvades av med långa promenader ut till "min lilla ö" där jag och Änglarna njöt av sommaren. Sedan blev det byte av jobb, flyttande och Bruce föddes såklart. Annars så började jag umgås med Darling och började förstå vad livet handlar om. Mognade mkt.

Svar3: Självklart blir 2009 bättre. Jag är klokare, mognare och har redan fattat extremt stora beslut och det är bara början på detta året ;)

Svar4:
Mitt bloggår kommer nog vara lite mer händelserik. Jag har fått väldigt många nya läsare som hittils inte gör så mkt väsen av sig. Men det hoppas jag dom ändrar på tids nog. Jag kommer att bjuda på en hel del roliga bilder, skvaller och avslöjar en hel del hemligheter...

Svar5:
Att sluta festa som en fjortis. Här gäller varannan vatten och hemgång när huvudet känns trött och folket inte verkar bli roligare utan bara fullare. Börja träna (from. mars-april) Jag lovar också att bli en bättre människa, tjäna mer pengar och ta tillfället i akt att resa lite. Jag vill också se till att börja fundera på framtiden och vad jag verkligen vill hålla på med. Min konstnärliga sida bör uppmuntras så att säga. Sedan hoppas jag väl bara på att året blir spännande och att alla mina nära och kära mår bra.

XXX Jessie James


Här får du gärna printa ner en rad så lovar jag att skriva tebax! Vill du komma i kontakt med mig? Maila--> jessie.modell@gmail.com

Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.


Follow Jessie James
Sötsaken heter:

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback