grubbel

du kanske tror att bara för att det inte står 15rosor på bordet så är det så där jag vill ha det.
jag blir så ledsen när jag inte kan förklara hur jag tänker för dig. hur allting alltid skall missuppfattas och
röras om. hur en sak kan bli 15andra saker fast man försökt få det att låta bra. jag blir så ledsen över att du inte förstår på vilket sätt jag tänker och att allt inte alls behövs förklaras eller disskuteras i evighet.
allt är verkligen inte bara svart å vitt. det finns en mängd olika gråskalor oxå.

jag blir så trött på att behöva behandlas som en dum blondin bara för att jag gillar rosa å att skratta.
jag blir så less på att folk inte ska förstå att dom sårar mig. jag vet att jag kan och faktiskt sårar folk och tyvärr lite för ofta ibland. MEN jag tycker endå inte det ger folk all rätt att begära allt av mig. jag tycker att har man förlåtit så har man.
absolut! men jag kan fortfarande komma på mig själv med att tjata om en å samma grej 1000gånger. fasten jag själv redan förlåtit. Jag kanske inte tar upp allt med dig. jag kanske inte vänder mig till grannen eller min bästa kompis. Jag vill egentligen inte prata med någon om något. Jag vill bara låsa in mig och slänga bort nyckeln.

det kanske är fel att inte orka slänga fram middag å 15rosor, städa å fixa å dona. visa att saker och ting betyder mer än vissa tror?! Men faktum är att jag för mkt länge sedan gav mig själv ett löfte. och det var att JAG alltid ska komma först.
Endast jag. inte änglarna, även om dom obemärkt svävat förbi X antal gånger. Inte pojkvännerna som alltid haft något att tycka till om både i utseende, vänner och ditt å datt. Inte familjen som alltid har rätt. Nej Jag! jag är den som har huvudrollen i mitt liv och borde därför få mest uppmärksamhet. Självklart kan jag dela med mig av stjärnstatusen och ge huvudrollen till någon annan. Men bara ett litet tag för att sedan ta den tebax.

Du kanske fortfarande tror att allt är svart å vitt eller så har du börjat förstå detta med gråskalor? tyvärr tror jag att jag tappat bort hela den röda tråden och nu bara mal på och skriver en hel massa ord. Men det är skönt ibland. Att bara försöka rensa skallen och printa ner alla dessa små ord. jag kanske inte är en författare eller poet osv men jag önska verkligen att jag kunde vara en riktigt "pratare" som kunde förklara saker på bästa möjliga sätt. Jag önskar också att jag hade en hjärna som kunde samla upp både det min mun trycker ur sig å det mina öron hör.

Jag blir så trött på att vara "vuxen" hela tiden och att behöva ta ansvar. det finns ju så mkt mer att göra än bara ta massa ansvar. man kan leka. man kan pussas. man kan kramas. man kan äta? man kan sova. man kan tänka....eller man kan skriva? åhh suckens. jag blir ibland bara så less på huvudet och alla dessa tankar som inte riktigt vill hamna i rätt "fack" när jag försöker sortera. det dyker upp sånger och texter, bilder och fantasi figurer. tv-spels melodier och ett å annat "måste ha" begär. det är helt omöjligt att sortera mitt huvud när jag börjar. jag är väl och förblir en riktig grubblare...
XXX Jessie James


Här får du gärna printa ner en rad så lovar jag att skriva tebax! Vill du komma i kontakt med mig? Maila--> jessie.modell@gmail.com

Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.
Postat av: catharina

ja du är ju riktigt bra på att formulera dej via text iaf och hoppas de löser sej ..

2009-03-10 @ 09:06:17
URL: http://catharinamodell.blogg.se/
Postat av: Josefin

Något speciellt som hänt hjärtegrynet? pussen.

2009-03-10 @ 23:01:44
URL: http://skalbaggeskal.blogg.se/


Follow Jessie James
Sötsaken heter:

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback