just the way we like it.

Darling är iväg på gymmet å tränar.
Slängde igång en disk å har kolla klart lite bloggar å surrat på msn.
Nu blir det att återgå till lite jobb å lite viktigare saker.

Ni får gärna fråga frågor osv. Men känner jag inte för att ge er en hel jävla berättelse med ingående detaljer
om vissa saker i mitt liv osv. Ja då svarar jag helt enkelt inte på det. Att bli sur för att jag inte hunnit uppdatera bilder, skriva inlägg och fråga om hur mkt lön jag tjänar egentligen mm mm. Det känns lite OVERKILL?!

Att jag inte berättar så ingående i mina planer om framtiden, jobb, flytt, utbildningar mm mm. Är mkt pga att jag vet att det finns de folk som har en lite för stor käft och gärna vill sätta käppar i mina hjul. Genom att inte överge mina fantasier och planer och delge dom med er har jag inte heller förlorat något ifall det inte skulle gå hela vägen...När jag skrivit på kontrakt och fått bilder levererade från plåtningar mm då kan jag lägga ut dom på bloggen. Att jag inte skickar iväg bröst bilder höger och vänster tycker jag är en ganska självklar grej. Att folk blir till sig när jag lägg upp "bröst" bilder är oxå sjukt löjligt. Det var ärret jag visade och inte hela bröstet.

Mina änglar är också ett stort samtals ämne och har väl länge varit det. Till och från iallafall. Vill du vara hundvakt så hojta till. Men sitter du i Karlskrona så kom inte med träningstips mm. För du har inte träffat mina monster/änglar. Eller jo. Kom gärna med träningstips så ska jag testa dom! :)

Nej jag tror att det blir att köpa en riktig dagbok till veckan. Ibland händer för mkt saker som inte går att disskutera på bloggen. Synd bara att det är så otroligt mkt skönare och lättare att rensa skallen genom att skriva med tangenter....går fortare å blir snyggare. Nej nu ska jag sluta mummla å grubbla.

Nu blir det lite work mm.
senare hoppas jag på en mysig film :)
XXX Jessie James


Här får du gärna printa ner en rad så lovar jag att skriva tebax! Vill du komma i kontakt med mig? Maila--> jessie.modell@gmail.com

Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.
Postat av: Beffa

Ja visst är det betydligt enklare att skriva på bloggen/datorn än för hand i en dagbok. Har också märkt det.

men du kan ju skaffa en till, lösenordsskyddad blogg som du kan skriva i! Då kan ju ingen annan än du läsa heller =)

Eller skapa en dagbok i word eller nått, då skriver du ju också på datorn =)

Ha en bra kväll!

2009-03-15 @ 18:25:25
URL: http://beffa.blogg.se/
Postat av: Sara

Ja, det finns inte ord för hur less jag är.. Men samtidigt så glad över att jag valt bort dessa människor och nu enbart har kvar dom som jag verkligen vill ska vara en del av mitt liv :)Hoppas helgen varit bra!

2009-03-15 @ 18:33:46
URL: http://dolphin.blogg.se/


Follow Jessie James
Sötsaken heter:

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback