att kunna konsten om att be om ursäkt...?!

Hur ber man om ursäkt?
När ber man om ursäkt?
Bör man be om ursäkt fast det kanske inte var ens fel?

Under de senaste dagarna har det på något sätt blivit en "trend" att kontakta mig å få mig att må dåligt på ena eller andra viset. Nu menar jag absolut inte att det är fel att kontakta mig om man tycker att det är något som är fel.Men det finns faktiskt bra stunder att ta upp saker på å så finns det fel stunder.

Men de flesta tror tydligen att jag är gjord av stål. Jag är stark får jag höra i era kommentarer. Jag kommer att klara mig igenom detta. Självklart blir jag peppad av era kommentarer å hoppas på att det stämmer.
Och jag tror till å med att jag vågar säga att det stämmer!

Jag kanske inte är världens bästa vän i alla lägen, jag är inte den som har kontakt med alla. Jag är egentligen en väldigt tråkig å grubblande person. Jag gillar att sitta hemma å bara vara med hundarna.
Men sen finns det stunder då allt liksom bara flyter på å man flyter med.

Jag tycker inte det är skitsnack om det handlar om en person man tycker om. Och inte om man pratar med en person som man har en stark vänskap med. Jag tycker inte det är skitsnack om man är irriterad över något och berättar för en vän vad som hänt. Skitsnack för mig är när man pratar ren å skär dynga! Sådant som absolut inte är sant, eller när man bara vill göra sig själv bättre eller märkvädigare.

Jag vet att jag pratar jävligt mkt å har väldigt starka åsikter om både det ena och det andra.
Men är det något jag är så är det att jag är ärlig. Jag vill tro det iallafall.
Självklart finns det tillfällen då man drar en vit lögn. Men det tror jag att de flesta kan skilja ganska bra
på när man ska använda eller inte.

Något som jag inte tycker är okay är när man viskar något i ena örat å när det sen kommer ut så står man inte för det. Då är det skitsnack! När man inte har något annat att prata om än någon annan till en vän, då vet man att det är skitsnack. När man försöker medvetet förstöra för någon då vet man också att det är skitsnack.

När man tror att det är ens vän som så snällt berättar allt "fint" hon/han hört om dig. Då bör du backa å fundera på vad som är på gång. En riktig vän avslöjar inte dina hemligheter vare sig ni är vänner eller inte!

En riktig vän finns där när du ringer mitt inatten. När du skickar ett sms och ber denne komma över.
En riktig vän bryr sig om och lyssnar. En riktig vän kommer med råd som är bra för dig. Inte som gynnar henne/honom. En riktig vän förstår eller försöker förstå vad du går igenom. En riktig vän finns där för dig även när du sårat henne/honom som mest. En riktig vän står för det hon/han säger. En riktig vän försöker!

Älska mig mest när jag förtjänar det minst.

Alla gör vi misstag, ibland flera gånger om. Jag har gjort misstag och jag vet att mina vänner gjort lika så.
Det jag däremot inte förstår är varför om dessa misstag gjorts för flera månader sen, dyker upp först nu?
Och varför ska man sparka på den som redan ligger ner? Om man nu ändå inte tänkt tala om vad saker och ting gäller om. Varför ens ta upp det hela? Är det för att dom inte vågade ta upp det då? Eller för att dom bara vill göra en medveten om vad som "händer" ?!

Mina vänner går just nu igenom en förändring. Jag går igenom en förändring. Det är nytt år, nya tag.
Alla vill bli bättre, starkare och få ordning på ditt å datt. Det jag inte förstår är varför man ska göra sig av med vänner om man inte ger dom en chans att förändras? Växer man ifrån varandra så fine. Men man behöver faktiskt inte göra slut med sina vänner. Varför ska man göra det värre för sig själv än vad det redan är?
Om man redan är deppig. Varför skapa mer problem?!

Eller är jag helt ute och cyklar nu?

(och som sagt. Nej jag tycker inte det är fel att kontakta mig om saker man tycker jag gjort orätt.
men det finns stunder då sådant kanske hade varit mer passande!)


Här får du gärna printa ner en rad så lovar jag att skriva tebax! Vill du komma i kontakt med mig? Maila--> jessie.modell@gmail.com

Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.
Postat av: Sandra

Bra skrivit jag kunde inte komma på något bättre själv då jag tänker efter dte är så sant det där med riktiga vänner...

A jag förstår ändå varför du tackar nej då man har hyr att betala och hundar som väntar på en hemma är det inte bara att åka baar sådär krävs lite mer planering än så...

2010-01-15 @ 00:21:39
URL: http://crazyxandra.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja men då är de ju bara att ta det då de passar bättre ;)

2010-01-15 @ 01:06:44
URL: http://crazyxandra.blogg.se/
Postat av: Lisette

Bra skrivet!!

Du är min äldsta vän och en av mina bästa vänner, vi har gått igenom det mesta, och sanna bästa vänner kan klara av att gå igenom både eld och vatten!

2010-01-15 @ 01:52:45
URL: http://betsky.blogg.se/
Postat av: ME

Jag läste en artikel om att just våga göra slut med sina vänner. Om man är i en relation som inte känns bra och känner att den inte funkar måste man kunna "göra slut" med sina vänner. Trots att man inte märker det så tar det otroliga mängder energi.Jag har själv gjort slut med vissa vänner, eller kanske skulle jag säga kompisar. Vänner det är nått helt annat. Och självklart så har vissa kompisar gjort slut med mig.Det är tungt till en början men man inser såsmåningom att dom ändå inte var värd nånting. Man märker rätt snabbt vilka som är ens riktiga vänner när man mår som smämst. Då är det bara att hålla hårt i dom!Take care..

2010-01-15 @ 04:07:53


Follow Jessie James
Sötsaken heter:

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback