dålig på att uttrycka sig?

Jag kanske inte är den bästa på att säga hur mkt folk betyder för mig...
Jag tycker helt klart att man ska ge söta kommentarer och en hel del massa komplimanger
till folk i ens närvaro. Men jag har också skrivit att jag borde bli bättre på det. Minst en bra om dagen har jag sagt.

Nu på senaste tiden har jag fått skrika upp mig själv ur sängen. För jag kan ta mig upp ur sängen.
Ur jobbigt det än må vara när jag ligger där. Jag kan klara av det och jag kan till å med göra en macka.
Eller två...om jag kommit upp vill säga....!

Jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig för att folk ska förstå. Jag mår inte bra å jag kan tyvärr inte ha kontakt med folk nu. Det blir för stor press å jag orkar knappt stå på benen. Den här veckan har jag gjort mitt bästa för att bli klar tills mötet imorgon. Det är i princip det enda jag tänkt på och klarat av att "se till".

Jag kommer troligen inte sova något alls innan mötet nu. Jag är så trött nu för tiden att jag somnade i badet idag.
Jag vill verkligen ha normala tider å orka mig upp. Var nästan bättre när det kändes som jag gick på droger när jag var uppe i varv dygnet runt å flyttade å städade. Nu tar jag mig som sagt knappt ur sängen.

Jag hoppas verkligen att jag får en bra handledare imorgon. Jag hoppas på att jag kanske kan komma på något jag vill jobba med. Även om det inte är för alltid. Bara jag kommer igång lite mer. Kanske ett litet extra jobb?
Men jag vet varken vars eller hur jag vill jobba. Just nu känns det för tugnt att jobba med folk. Även om jag behöver träffa folk. Jag tror att för att bryta tex min deppighet nu så krävs att jag får ett kick av något.

Men vi ser väl vad som händer. jag vet att det finns en utväg någonstans Jag måste bara hitta den!


Här får du gärna printa ner en rad så lovar jag att skriva tebax! Vill du komma i kontakt med mig? Maila--> jessie.modell@gmail.com

Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.
Postat av: EMMA

Det är inte alltid lätt att förmedla sina känslor, men huvudsaken är att folk iallfall vet att du tänker det =)Hoppas det går bra för dig med möte å jobb å allt!

2010-01-15 @ 02:16:57
URL: http://egolife.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag förstår precis hur du känner dig. Tyvärr är inte alla vänner så bra vänner som man själv är. Alla vet heller inte va fiknänslig är för nått. Så du ska fortsätta va som du är för uppskattar inte människor det så kan de dra åt skogen. Fast samtidigt måste man ju som person kunna va flexibel, men det vet du ju redan :p

Ha det bra! :D

2010-01-15 @ 13:45:19
URL: http://lilla-pys.bloggplatsen.se/


Follow Jessie James
Sötsaken heter:

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback