Dream big, live the life!

Jag har stora drömmar.
Kanske större än de flesta andra har...

Jag kanske fortfarande lever kvar i en liten fantasi värld?
Världen där man "still belive that you can be anything you want"

Men vad är det som säger att det är fel? Varför ska inte jag få drömma om det helt perfekta livet?
Vad är det som säger att jag inte kan få det?! Varför ska jag ge upp mina drömmar om ett liv som jag vill ha
för att andra inte tror på min idee? För att jag inte hittat rätt person som stödjer mina planer?

Varför ska man redan från liten inprintas att "nej det här kan du inte"?! Varför kan vi inte istället ställa upp och faktiskt mena det? Varför kan vi inte tro att en person som tror på sig själv kan förändra världen? För det kan hon/han. Vill man så går det!

Tänk om vi skulle sagt till våra största sångerskor när dom var små att de lät förjävligt? Tror ni dom skulle sjunga för hundratusentals fans isånnafall? Om vi sagt till Fugelsang att det i princip inte finns en möjlighet i världen att han ska få åka ut i rymden, skulle han ändå ha pluggat vidare å försökt? Tror ni att forskarna ger upp bara för att dom ännu inte hittat ett botemedel mot diverse sjukdomar? Ska man ge upp bara för lite motgång?

Jag hoppas självklart att svaret är Nej. Att dom inte ger upp sin dröm för att vissa tycker att dom borde "vara realistiska". (Fugelsang gav inte upp! inte för att jag är direkt påläst om honom men till rymden kom han ju!)

Om jag vill ha den stora glassen, varför ska jag då nöja mig med den lilla? Om jag vill ha en äkta gucci, varför ska jag då nöja mig med fake? Om det är prinsen jag letar efter, varför ska jag då nöja mig med en bonde?

Jag säger inte att ALLA borde ha stora drömmar! Jag menar bara att alla borde ha sin egen dröm.
Sina egna mål i livet.

Vad vill just du göra?
Hur ska du gå tillväga?
Vem vill du vara?
Vad är din dröm?


Här får du gärna printa ner en rad så lovar jag att skriva tebax! Vill du komma i kontakt med mig? Maila--> jessie.modell@gmail.com

Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.
Postat av: Johan

Det är rätt det där Jessie! Vill man bara något tillräckligt mycket och är envis går det ofta. Bara man vet vad det är man vill.

Sen det där med prins/bonde är inte riktigt relevant här tycker jag. Då kommer vi in på kärlek och det funkar ju inte direkt så att man väljer, som man gör med det andra du räknade upp där.Jag vet inte vad jag vill göra i framtiden. det ända jag vet är att jag vill komma med i svenska landslaget och helst, om möjligt, till paralympics 2016. För att nå dit är det bara träna träna träna som gäller...

2010-01-30 @ 19:08:25
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/


Follow Jessie James
Sötsaken heter:

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback