jävla kärleks dravel.

okay så jag kanske önskar att jag egentligen hade ett jobb att gå till så jag slapp sitta hemma dygnet runt å fundera på vad jag ska göra. men nej istället fastnar jag framför tvn å ser ena kärleks films helvetet efter det andra.
snyft å böl å snyyyt. och självklart får "prinsessan" sin älskade "prins".

om jag tappat tron på kärlek? nej kanske inte direkt. men jag har börjat tappa tron om att jag ska få det så som jag vill ha. okay så vi ligger inte rätt i tiden å jag orkar inte vänta. men vad händer nu då?!

vad väntar jag på nu?! jag varken orkar eller vill. eller vet jag precis vad jag vill men orkar bara inte?!


jag blir så ledsen när jag tänker på allt som hänt å allt som kunde ha hänt. men samtidigt hade inte allt underbart å roligt hänt om man inte vill samma saker. för jag ville inte ändra något. jag var jätte glad med det jag "hade" men jag ville utveckla det hela. jag ville gå vidare. men han kände inte samma sak. eller gjorde han det?! jag vet inte. det hela slutade nog i att vi varken lyssnade på den ena eller den andre. jag önskar att gårdagen kunde raderas. men det kan den inte. shit happens. och man får ta konsekvenserna över det man själv gör, eller inte gör.


Här får du gärna printa ner en rad så lovar jag att skriva tebax! Vill du komma i kontakt med mig? Maila--> jessie.modell@gmail.com

Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.


Follow Jessie James
Sötsaken heter:

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback