svar på tal: Två i samma! Kalle Anka läppar?!

Har fått ett svar från "Linda" och ett från "p" som jag tänkte svara på så att alla ser.
Dock är "lindas" kommentar super lång, så jag varnar redan nu för LÅNGT inlägg!


Linda om svar på tal: Förstör bilden med putande läppar?:

Varför skulle jag behöva veta hur en plåtning går till? Jag menar bara att det finns bilder på dig som är otroligt fina, UTAN kalle anka-läppar.


Till ex dessa två:
Jag undrar, för jag är verkligt & allvarligt intresserad över att få veta om du själv tycker att det är fint, när du gör så här...eller så här


eller så här


I MINA ögon ser det väldigt konstigt ut & jag tycker inte det är fint, & jag har rätt att få tycka som jag vill, eller hur?
Det bildas konstiga rynkor kring munnen & det ser inte bra ut, enligt mig.

Sedan tycker jag nog att du får räkna med kritik när du har en öppen blogg där, där alla kan kommentera, där du slänger upp bilder på dig själv halvnaken, men det är ju också bara MIN åsikt.

Du verkar stå i försvarsställning & svarar spydigt fast en kommentar kanske inte ens nödvändigtvis var illa menad.

Denna kommentar är inte godkänd. IP: 85.8.21.151


Svar: Jag får väl börja tacka "Linda" över att hon tycker att det finns bilder där jag faktiskt ser bra ut, enligt henne. Men jag tycker inte jag bör förklara varför jag la upp beskrivningen på hur en plåtning går till.

Jag börjar med att skriva vad jag själv tycker om de 5bilderna som "Linda" kommenterat.

bild 1: Jag gillar inte bilden. Jag gillar färgerna och fotografen har varit super duktig. Dock gillar jag inte alls den lite smått anstrända/allvarliga minen. Men det var bilder på smink och hår som skulle visas upp. Inte mig själv som modell.
bild2: Den här bilden gillar jag verkligen inte! Hela jag och min personlighet är bort retusherad! Min näsa finns knappt!
bild3: Den här bilden gillar jag! Den är lite små lurig å lite knäpp, den visar min personlighet! Jag skulle dock troligen inte själv välja bilden om jag valde, men jag är glad att Andreas valde den. Och bilden är troligen tagen precis efter att vi fjantat oss. Så det är därför jag gillar den! Jag gillar att ha roligt medans jag "jobbar".
bild4: Den här bilden är en av många som togs bakom kulisserna. Jag gillar min look å tycker det är synd att du ska haka upp dig på läpparna över en så söt sommar bild! Det är ju dessutom en plojbild så orka ens haka upp sig?
bild5: Detsamma gäller denna bilden! (dock tagen bakom kulisserna för Cloey)

Så nu till ifall jag tycker det är snyggt eller inte att ha Kalle Anka läppar (som jag btw inte har enligt mig på någon av dessa bilder)
Jag tycker det är snyggt med stora läppar.
Och jag älskar formen på mina läppar och tycker dom e sjukt snygga. Jag vet att bilder ibland inte gör dom rättvisa. Jag förstår att en bild inte alltid är sann.

Jag älskar bilder, fula, fina, konstiga i dont give a fukk. Jag bombar gärna min blogg med plojbilder för att roa er. Ni får tycka bra eller dåligt om mina bilder. Men jag förstår inte varför man måste  kommentera om det är något man stör sig på? Och sen tro att personen tycker att det är HELT OKAY?! Det är inte ok!

Jag tycker inte att nätmobbning i några former är OK! Jag vill absolut utvecklas och bli bättre, men det blir jag inte genom att folk försöker trycka ner eller printa in i huvudet på mig vad dom gillar å hur dom vill att det ska se ut.
Jag är mig själv och vet precis hur JAG vill se ut.

Jag är inte 14 å ser ut som ett barn längre. Jag är ffs 26år och jag har mina älskade skratt-rynkor å jag skäms inte ett jävla skit för dom! Dom finns där för att jag ler och skrattar. Jag tycker inte att rynkor är något fult eller något att skämmas för! Men jag kan hålla med om att rynkor inte alltid passar på bild.

Så du tycker att jag får skylla mig själv för att jag själv väljer att lägga upp halvnakna bilder?!
Tycker du att en tjej får skylla sig själv ifall hon blir våldtagen också för att hon hade kort kjol?


Du har precis valt 5bilder varav 2stycken extremt allvarliga bilder är dina 2favvos.
Du kanske borde testa på att le lite?!

Om du tycker att man har rätt att kritisera vem som helst bara för att man börjar med "snälla söta du" och avslutar med "i övrigt en jätte fin bild" så tror du fel!
Du har rätt till dina åsikter. Men du har inte rätt att på något sätt få någon annan att må dåligt!
Vare sig du "menade det spydigt eller inte".

Och i en Glamour fotografering är det mkt put med läppar å svank som gäller. Och är det inte sexigt enligt dig. Nä men kolla mer på mina allvarliga bilder då! I love it sexy å tycker att mina nya bilder är HOT HOT HOT!


P  (har faktiskt lämnat en mail adress. ska skicka länken till "honom" sen) om svar på tal: Förstör bilden med putande läppar?:
måste bara kommentera de här inlägget..
Har själv gjort några fotosessions så ja vet vad du pratar om.. och ja håller med om i stort sett allt som du skriver i de här inlägget.. Du skriver att man ska lämna SNÄLLA kommentarer, men man måste väl även kunna ta negativ respons åxå eller hur?? de e ju trots allt "de där ute" som ska se dina bilder om man e en riktig modell( inget illa menat som sagt ja e här för första gången och läser så ja vet inte hur mycket modell du e ännu)

Jag anser att man behöver få både possitiv och negativ respons för att kunna utvecklas i sig själv och sitt arbete.

men de e bara min ¨åsikt
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 93.179.35.213Svar: Man ska absolut kunna ta negativ respons, alla kan inte gilla allt man gör.
Men det är skillnad på att skriva som anonym å att stå för det.
Står man för sina åsikter så är dom värda att läggas fram. Annars kan den anonyma lika väl skita i att
skriva dom. Har man inte en blogg så lämnar man sin mail adress! Alla har en mail nu för tiden så det borde inte vara några problem.

Jag har varit modell ett bra tag och klarar mig mkt bra genom positiv respons. Det är de som gör att jag vill fotografera mer. Och självklart så disskuterar vi mina bilder å tar fram det positiva och negativa i både mig och själva bilderna. Men jag pratar gärna med folk som vet hur det funkar och inte någon random "brud" som inte tycker att mina läppar ser okay ut. Det är inte ens kritik enligt mig!

Och sen vill jag bara tillägga!

Jag må ha en öppen blogg men jag kommer alltid att ge svar på tal ifall det är något jag känner inte är rätt.
INGEN SKA BESÄMMA ÖVER MIG ELLER LÅTA MIG TRYCKAS NER!
vare sig det gäller en bild, mina läppar eller irl!
Och dessutom har jag inte en helt öppen blogg då jag har att jag måste godkänna kommentarer först!

Jag tycker inte någon ska acceptera att det skrivs fula saker över internet!
Jag må vara vuxen och kunna hantera det hela eller inte bry mig. Men jag ger hellre svar på tal
än att bara borsta bort saker under mattan!

Du kanske inte tycker att kommentaren var så farlig men du vet inte hur jag känner.
Och i slutändan är det hur jag kände mig när jag läste kommentaren som gäller.Här får du gärna printa ner en rad så lovar jag att skriva tebax! Vill du komma i kontakt med mig? Maila--> jessie.modell@gmail.com

Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer & kommentarer fulla med länkar raderas.


Follow Jessie James
Sötsaken heter:

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback